El fin del viaje....

Aan alle mooie liedjes komt een einde, wordt er toch gezegd?

Mijn reis loopt op z'n einde, vandaag breng ik mijn laatste dag in Buenos Aires door en morgen vlieg ik terug naar België.

Maar dit liedje eindigt hier niet. Ik zal het voor altijd meedragen, de prachtige landschappen die ik gezien heb, de mooie en interessante contacten die ik gelegd heb, de geuren, de kleuren, de smaken, de muziek, en zoveel herinneringen.

Ik heb absoluut genoten van deze reis. Van het begin tot het einde, van alles wat ik heb meegemaakt. Maar nu is het tijd om terug naar huis te gaan. En ik kijk er erg naar uit om terug tijd door te brengen samen met vrienden en familie, want ik heb jullie gemist!

Tot heel binnenkort, deze keer in real life en niet meer via deze blog :)

Aurelie

Liefste Eline!

Ik kan mij voorstellen dat het een onvergetelijke ervaring was (eigenlijk kan ik dat niet echt maar kom:) je begrijpt wel wat ik bedoel hé!) ik denk echt dat je je bevoordeeld mag voelen dat je dit heb kunnen doen en jou kennende zal dat ook wel zo ervaren. Hoeveel mensen spreken en dromen er niet over zonder het ooit ook écht te kunnen en vooral ook aan te durven! (dat laatste geldt alvast voor mezelf:))

maar zoals Gerlinde ook al zei : no place like home!!
Ik kijk er enorm naar uit om je terug te zien en je vol enthousiasme te horen vertellen!! daarvoor zullen we in onze agenda tenminste een hele lange dag of avond moeten vrijmaken denk ik:) ik heb nu wel net examens vanaf begin april maar daarna ben ik paraat!!
ik wens je nog een fantastische laatste dag, een goeie terugreis en hopelijk tot snel!!

dikke kus
Auré XX